Pôstny misijný kalendár 2017Edulienka v Žiline

e-shop ZASTOLOM

24. november 2017 / Andrea Mikolášiková

Vytlačiť Vytlačiť
e-shop ZASTOLOM
Portál zastolom.sk otvoril svoj eshop, ktorý je výsledkom organického rozvoja portálu, ktorého cieľom je podporovať rodičov pri odovzdávaní živej viery deťom. 
 
"Ako manželia a rodičia túžime žiť na tepe liturgického roka, žiť ako domáca cirkev. Chýbali nám však k tomu niektoré konkrétne pomôcky. Preto sme sa ich rozhodli vytvoriť a ponúknuť aj ďalším rodinám," hovorí spoluatorka projektu Andrea Mikolášiková.
 
Konkrétne ide o Nedeľný bulletin v tlačenej podobe. Doteraz ste mali možnosť sťahovať si ho každý týždeň z webu. "Neviem ako pre vás, ale pre nás to bola občas taká štrapácia. Napadlo nám, že by bolo super mať bulletin v tlačenej podobe na peknom perforovanom papieri, ktorý by sa dobre vytrhával. Voila, tu je! Sme vďační tvorcovi katechéz o. Eduardovi Janíčkovi, že nám toto umožnil," doplnila Dorota Luteránová a pokračovala:
 
"Veľkú radosť máme z Obrúskov v liturgických farbách, ktoré vymyslela a celú obsahovú tvorbu manažovala Lenka Šústová. Krásne prepoja váš rodinný stôl s obetným stolom. Sada obsahuje 7 obrúskov, 7 štól slúžiacich na prevesenie cez kríž a krásny vytlačený rímskokatolícky i gréckokatolícky kalendár inšpirovaný Katechézami Dobrého Pastiera.
 
Prekrásne ružence pre najmenších pre vás cez nás vyrába Martuš Spišáková. Odkedy ich majú naše deti, naozaj sme sa s nimi ruženec začali modliť!"
 
Tímu ZAOSTOLOM sa podarilo rozbehnúť aj výrobu pomôcok ku Katechézam Dobrého Pastiera, ponuku budú postupne rozširovať. 
 
Zdôrazňujú, že sú vďační za každú spätnú väzbu, pripomienku či nápad. A chcú sa zlepšovať, aby čím lepšie mohli napĺňali misiu sprevádzania rodín na ceste viery.
 
 
 
Za eshop-úderku ZASTOLOM,
 
Andrea Mikolášiková a Dorota Luteránová
Autor: Andrea Mikolášiková
Zdroj: www.zastolom.sk
Diskusia (0)
Zatiaľ žiadny komentár
Nový komentár
Pridať príspevok
Registrovať sa môžete TU. Prihlásiť sa môžete TU.
Podobné články

FestHry Trnava 2013...

29. január 2013 / aktivity, nápady

FestHry Trnava 2013...

... ponúkajú možnosť aktívne stráviť spoločný čas. V dňoch 18. - 20. januára 2013 zaplnia stoly v Mestskej športovej hale v Trnave stovky spoločenských...

Chránené dielne

24. február 2013 / aktivity, nápady

chránená dielňa

Pri vstupe do malej cukrárne, kde je útulne a čisto, a kde obsluhuje mentálne postihnutý mladý muž, sa veľmi rýchlo zastaví čas. Je tu skutočný kľud a...

Čo PC dáva a čo berie?

24. február 2013 / aktivity, nápady

pc postoy

Dobrý pomocník, sprístupnený dnes už takmer každej domácnosti. Tak ako gitara ladí len keď jej struny sú napnuté, a teda jej "krk"...

Zverenie zodpovednosti dieťaťu

24. február 2013 / aktivity, nápady

jahôdky

"To sa neoplatí!" Povedala suseda, keď ma videla ako nesiem priesady paradajok. "Keď si to prerátaš, kúpiš si za to 4 - 5 kg paradajok a máš to bez...

N