SpäťÚvod / Články / Aktuality / z domova... / V mene slobody?
Slovensko potrebuje tretie dieťa v rodineKedy začína chudoba?

V mene slobody?

21. február 2014 / nasienka

Vytlačiť Vytlačiť

S Ondrom sme sa zúčastnili seminára Globálna sexuálna revolúcia - v mene slobody strácame slobodu.

Viedla ho Gabriela Kuby, 68 ročná žena. Šla som tam s tým, že vlastne viem a vidím ako to dnes ide dole vodou a čo sa deje, takže ma to asi veľmi neprekvapí. Nuž, nebolo to tak. Vlastne som ani netušila ako to na západe už beži "acute"; a čo všetko sa tam postupne (salámovou metódou) začalo akceptovať. A preto som sa rozhodla vám o tom "v stručnosti" napísať.

Uzákonené registrované partnerstvá

V roku 2001 sa v Nemecku uzákonili registrované partnerstvá. Od vtedy sa postupne deti začali učiť, že si môžu vybrať akú majú orientáciu a ak si tým nie sú isté (čo sa v tak sexualizovanej spoločnosti pod vplyvom takejto výchovy stáva čoraz častejšie), tak sa nemajú hanbiť prihlásiť sa k lesbičkám a gayom. Je tam silne propagovaný gender mainstreaming a postupne sa stáva pre ľudí akceptovateľným - to zmanená, že deti sa už nerodia ani ako chlapci ani ako dievčatá.

Dieťa si volí svoje pohlavie a sexuálnu orientáciu

V realite to vyzerá tak, že chlapcov a dievčatá (mužov a ženy) z nich vyrobí spoločnosť a preto by deti mali mať právo vybrať si nie len ich sexuálnu orientáciu, ale aj ich vlastné pohlavie. Rovnako je silné úsilie o zrušenie spoločenských pojmov "mužský a ženský". S tým súvisí aj to, že sexuálna orientácia a partnerské pojmy by sa mali oslobodiť od akýchkoľvek noriem, napríklad vzťahy kde sú viac než dvaja zúčastnení.

Sexuálna výchova v škôlke - spoznávanie erotogénnych zón

V Nemecku sa povinne zaviedla sexuálna výchova a stretávajú sa s ňou už deti v škôlkach. Teda 3 až 5 ročné deti. Bežné sú hry na doktora, kde sa deti navzájom vyšetrujú aj na intímnych miestach - aby sa spoznali, aby bola uspokojená ich zvedavosť a dostali odpovede. Učia sa ako sa navzájom hladkať.

V detských knižkách sú nové príbehy o tom ako princ išiel hľadať princeznú, ale stretol pritom iného princa, ktorý tiež hľadal princeznú, zaľúbili sa do seba, bola svadba a žili spolu šťastne až kým nepomreli.

Gabriele nám priniesla ukázať útlu knižočku pre deti Detský lexikón tela, kde sa vysvetľujú erotogénne zóny, že dievčatám je veľmi príjemné, keď ich bozkávajú na krk a vnútornú stranu stehien, keď im/si hladkajú genitálie a podobne (áno stále rozprávame o 3 až 5 ročných deťoch). Tieto deti sú dokonca podporované v tom, aby masturbovali. Rodičia by im mali ukázať ako sa to robí a v niektorých
škôlkach sa tiež majú možnosť dozvedieť tieto informácie s odôvodnením, že od narodenia sú to sexuálne bytosti, ktoré majú právo aj na sexuálny život - čo úplne odporuje výskumom, ktoré skúmali hladinu hormónov a zistili, že typicky mužský hormón testosterón u malých chlapcov po narodení na krátko stúpne (pár týždňov)a potom sa až do puberty udržiava na veľmi nízkej úrovni, kedy začne postupne stúpať až dosiahne hladinu hormónov dospelého muža. Rovnako to funguje u dievčat so ženským hormónom estrogénom a progesterónom.

Povinná sexuálna výchova v školách

Tieto veci pokračujú na základných školách (v Nemecku prvé 4 triedy). Deti robia projekty o sexe, pohlavných orgánoch, ktoré prezentujú pred celou triedou (aby pre ne v budúcnosti nebolo nepríjemné o tom rozprávať), navliekajú kondómy na umelohmotné makety a podobne. V švajčiarskych školách sa presadzuje a zavádza pornografia do vyučovania.

Rodina sa už nemá zakladať na príbuzenských vzťahoch, ale na sociálnej sieti bez daných noriem, napríklad jedno dieťa by mohlo mať aj 4 rodičov. Účasť na tomto vyučovaní je povinná a ak s tým rodičia nesúhlasia hrozí im až väzenie (napríklad na 40 dní uväznili rodičov - baptistov, ktorí odmietli, aby sa ich dieťa tohto vyučovania zúčastňovalo).

Problematika homosexuálne orientovaných ľudí je tiež veľmi rozsiahla - máme právo vybrať si či budeme homo, ale zakazujú sa terapie (ktoré boli úplne bežné pred tým ako sa homosexualita vyškrtla zo zoznamu chorôb).

Momentálne sa v Nemecku presadzuje adopcia detí homosexuálnym párom. Aj napriek tomu, že podľa štúdií majú tieto deti oveľa vyššie riziko, že tiež budú homosexuálne orientované (ale to homo-lobby nepovažuje za problém), vyššie riziko, že sa pokúsia o samovraždu, že budú trpieť psychickým ochorením aťď.

Gabriela Kuby má v jej knihe - ktorá by budúci rok mala vyjsť aj na Slovensku - všetky odkazy na štúdie a žiadne údaje v nej nie sú nepodložené.

Na 10 prirodzených rodín, ktoré chcú dieťa pripadá jedno voľné dieťa. V Anglicku boli zatvorené všetky kresťanské agentúry (a charity) ktoré sprostredkúvali adopciu detí - pretože jednou z podmienok, ktoré mali bolo, že o adopciu môžu žiadať len heterosexuálne páry.

Tiež začínajú tlaky, ktoré sa snažia o presadenie pedofílie - s odôvodnením, že deti majú právo na sexuálny život.

Presadzovanie homo-lobby v malých krokoch

Celá táto homo-lobby je veľmi inteligentná a presadzuje veci už spomínanou salámovou metódou: Vždy sa pretlačí len toľko, koľko vie spoločnosť práve zniesť. Napr. my nechceme adopciu ani žiadne špeciálne práva, len uzákonenie partnerstva osôb rovnakého pohlavia (prvé koliesko salámy). Keď je toto už schválené, odrazia sa a majú ďalšie požiadavky (ďalšie kolieska salámy), až nakoniec zatvoria v Anglicku kresťanské agentúry (to už chýba zo salámy poriadny kus). Presadiť menšie požiadavky je oveľa ľahšie (jedno odrezané koliesko si nik nevšimne) a tiež sa proti tomu oveľa ťažšie bráni. V Nemecku sa to podarilo dotiahnuť takto ďaleko práve preto, že kresťania a ľudia ktorým na tom záleží celú situáciu ignorovali a považovali ich malé požiadavky za akceptovateľné. Aj preto je potrebné bojovať už od začiatku a proti každej aj zdanlivo malej požiadavke.

Týchto zaujímavých podnetov bolo na seminári oveľa viac. Spomenula som tie, ktoré boli pre mňa najviac šokujúce. Znie to hrozne. Ale Ježiš nás varoval, že prídu ťažké časy. A tak nechcem, aby sme teraz vešali hlavy a zúfali si... naopak... chcem vás povzbudiť, aby sme vytrvali, aby sme zdravo rozmýšľali a nenechali sa zlákať a oklamať týmto svetom. Aby sme videli pravdu a tešili sa z nej.

Ostaňme verní a tešme sa z toho krásneho čo nám Boh dal, že nás stvoril ako muža a ženu. Modlime sa za tých ľudí a žehnajme im. Radujme sa z toho, že všetko čo sa deje nám slúži na dobré a buďme pevne zakorenení v našom Pánovi.

A ako aj pani Kuby povedala: bdejme a nedovoľme, aby to dosiahlo také rozmery aj na Slovensku.

Autor: nasienka
Zdroj: www.kuby.sk/dalsie-zdroje
Diskusia (0)
Zatiaľ žiadny komentár
Nový komentár
Pridať príspevok
Registrovať sa môžete TU. Prihlásiť sa môžete TU.
Podobné články

Manželstvo ako dar

6. marec 2014 / z domova...

Manželstvo ako dar

Čo hovoria účastníci posledného realizovaného víkendu pre bezdetných manželov? Ahojte priatelia, spolu s manželom sme sa zúčastnili víkendu na...

Ako zaujať?

4. február 2013 / z domova...

Ako zaujať?

"Neviem ako, ale podarilo sa mu zaujať moju pozornosť." Hovorí chlapec, ktorý sa v roku 1858 stretol s Jánom Boscom, a ktorého život sa odvtedy úplne zmenil. Don...

Tehlička pre deti v Južnom Sudáne (2017)

28. február 2017 / z domova...

Tehlička pre deti v Južnom Sudáne (2017)

Dvanásty ročník zbierky TEHLIČKA, organizuje SAVIO, 28. 2. - 31. 7. 2017 Južný Sudán ... ozbrojené strety, ktoré začali v roku 2013 doposiaľ zanechali...

Vynálezy

25. september 2013 / z domova...

Vynálezy

Festival vedy – Noc výskumníkov sa uskutočnil 27. septembra 2013 a už po siedmykrát priblížil slovenskej verejnosti tie najzaujímavejšie výsledky slovenskej vedy...

N